Veranderingen

Op de blog – veranderingen. Een nieuw grafisch ontwerp en een nieuwe naam. Ik had het gevoel dat het tijd voor verandering was en die naam spookte al een tijdje door mijn hoofd. Ik hoop dat deze veranderingen mij zullen mobiliseren tot regelmatig schrijven.

20130831-204901.jpg

Bij mij ook veranderingen. Mijn bachelor studie heb ik netjes op tijd afgerond en straks ga ik met twee masters beginnen. Het wordt zeker druk maar ik heb er zin in. De laatste paar weken heb ik aan denken besteed, over het leven, plannen en dromen. Voorlopig wil ik daar hier niets over zeggen, maar ik heb een paar voornemens gemaakt en ik hoop dat de realisatie daarvan zal lukken. Voorlopig geniet ik nog van de laatste vrije momenten, want vanaf maandag gaat de gekkigheid beginnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.