iPhone dillema

iPhone

Ik gebruik nog steeds een iPhone 3GS. Ja, ik weet het, hij is echt oud, maar hij werkt nog. Tot nu toe wilde ik ook geen nieuwe. Zolang deze werkt ga ik hem gebruiken, dacht ik. 

En dan kwam iOS7. Wat een prachtige software is dat, zeg. Ik heb hem op mijn iPad en ik ben er heel blij mee. Helaas, op mijn iPhone 3GS kan ik hem niet zetten. Ik dacht bij mezelf: dat geeft niets, straks komt de nieuwe iPhone 5S en 5C en de 4S wordt zeker goedkoper. Dan ga ik een nieuwe halen, wat ben ik slim! En ja hoor, hij is goedkoper, zelfs gratis bij een abonnement. Maar wachten was niet zo slim, want er is een klein probleempje, je kunt hem alleen in de 8GB versie kopen. Dat gaat niet. In mijn iPhone zit bijna mijn hele leven dus hij zit best vol. Het gaat me niet lukken om dat allemaal in 8GB te krijgen. Versies 5S en 5C zijn net wat te duur voor mij en ik wil iOS7 en, gezien dat ik tegenwoordig veel foto’s met mijn telefoon  maak, een betere camera! Wat nu?