Bruiloft in pyjama

IMG_1283

Zaterdag ben ik bij een bruiloft geweest. In mijn pyjama. De katten waren er ook, maar ze waren niet onder de indruk. 

Denken jullie dat ik gek geworden ben? Nou, nee. Voor het eerst in mijn leven kon ik bij een bruiloft zijn, zonder mijn huis te moeten verlaten. Mijn collega van Global Voices, Sylwia, ging trouwen en ze hebben al hun kennissen en vrienden uitgenodigd om de ceremonie bij te wonen via een Hangout, op Google+. Wat een briljant idee! Als Google+ er was toen ik trouwde, zou ik zeker deze mogelijkheid overwegen. Je kunt dan echt iedereen uitnodigen, alle kennissen, vrienden en familie, zonder enige beperking.
Heb ik al gezegd dat ik graag in de toekomst leef?

One thought on “Bruiloft in pyjama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.