Week in mijn telefoon #4

Week 4

Dit is de vierde post in deze serie, die ik overigens steeds leuker vind. 

Deze week is begonnen met het lezen van vele, vele pagina’s. Helaas niet voor mijn eigen plezier, maar voor de studie. Gelukkig mijn lieve Alice steunde me zo goed als ze maar kon (2).

Op dinsdag heb ik aan eindelijk mijn diploma opgehaald (3). Ik moest het de volgende dag meteen terug brengen bij het secretariaat, omdat er fouten in stonden​​, maar het was even heel erg leuk om het diploma thuis te hebben.

Dinsdag was een zeer natte dag, A. was de hele dag aan het werken, en ik had geen zin om te koken, dus heb ik besloten om iets te bestellen. De keuze viel op het Indiaas (8). Ik had een butter lams en A. had lams vindaloo. Daarbij hebben we ook een nan brood genomen. Het was heerlijk.

Deze week is mijn bestelling van H&M gearriveerd. Voor mezelf heb ik een mosterdkleur jurk besteld (1), en voor A. een coltrui. Helaas, de mouwen van de trui waren te kort, dus ik moet hem terug sturen. Ik weet niet waarom zijn armen zo lang zijn geworden. Daar heb je toch alleen problemen mee?

Donderdag heb ik een heerlijk brood gebakken  (9), waarmee ik een beetje geëxperimenteerd heb. Ik gebruikte instant zuurdesem en ik heb het in een gietijzeren pan gebakken, waar door het brood een krokante korst had. Het is nog dezelfde avond bijna helemaal opgegeten.

Zaterdag en zondag stonden in het teken van pompoenen. Ik heb een ongelooflijke hoeveelheid pompoenen gekregen van onze neef en moest het een of andere manier verwerken. Ik heb dus pompoen chutney (5), pompoen-sinasappeljam met vanille (7) en muskaatpompoen jam met vanille gemaakt. Jams zijn heel lekker geworden, de chutney moet een paar weken staan voordat die volledige smaak ontwikkeld heeft.

Zaterdag is ook de dag van een debuut! Ik heb mijn eerste pierogi (Poolse pasta deeg pakketjes) gemaakt en het zal zeker niet de laatste keer zijn. De vulling was van pompoen, natuurlijk.

Deze week was ik ook bij The Body Shop avond en had een paar leuke avonden met vrienden en familie. Het was een goede week.

One thought on “Week in mijn telefoon #4

  1. jij maakt dingen met pompoen waar ik nog nooit van gehoord heb! verrassende combinaties, maar het klinkt wel lekker.
    Je week was gevuld met allemaal lekkers!

    Like

Comments are closed.