Week in mijn telefoon #5

Week5

Deze week was erg rustig. Er gebeurde niets en ik heb heel weinig gedaan. Ik denk dat ik meer zou moeten doen, maar de luiheid wil mij maar niet verlaten.

Ik bracht de week door thuis of aan de universiteit. Ik ging nergens heen en  ik deed geen gekke dingen in de keuken.

Op de regenachtige dagen, dronk ik thuis warme chocolademelk met slagroom om op te warmen. Daar mee rolde ik me op de bank op, in de buurt van mijn lieve katten en keek series op mijn laptop of zat ik lekker te lezen. Deze week kwam het boek van David Lebovitz “The Sweet Life in Parijs” aan. Ben al in begonnen, maar ik wil het niet te snel lezen. Ik doseer het een beetje om langer van te kunnen genieten.

Ik hou van kaaswinkels. Ik zou in een kaaswinkel kunnen leven, denk ik.

Gisteren maakte ik koffie-ijs en een chocoladetaart, beide recepten komen uit Nigella Lawsons kookboek, “Nigellissima”. Ze zijn allebei goed gelukt en we maakten een heerlijk toetje daarvan gisteren.

Zoals ik al zei, deze week was niet erg spannend. Saai, saai, saai.

3 thoughts on “Week in mijn telefoon #5

 1. goh, die kaaswinkel zag er toch erg spannend uit!!
  Maar ik heb soms ook van die weken hoor, dat je echt niets interessants doet, maar dat mag ook wel eens, op een wat trager tempo leven enzo!
  En trouwens ik kijk elke week uit naar deze post van u!!

  Like

  1. Dank je wel. Het is zo goed om te horen. Je hebt een groot glimlach op mijn gezicht veorzaakt. En zeg maar jij, hoor. :-)
   Dat is mijn favoriete kaaswinkel in Haarlem. Ze zijn alleen op zaterdag open. Elke week een traktatie.

   Like

   1. haha, sorry die u stond er eigenlijk omdat ik van België kom, is dialect, wij spreken met ge, gij en u :) soms is het even wennen om met je en jij te spreken ;)
    En die glimlach bij jou, was mijn goede daad vandaag!!

    Like

Comments are closed.