Week5

Deze week was erg rustig. Er gebeurde niets en ik heb heel weinig gedaan. Ik denk dat ik meer zou moeten doen, maar de luiheid wil mij maar niet verlaten.

Ik bracht de week door thuis of aan de universiteit. Ik ging nergens heen en  ik deed geen gekke dingen in de keuken.

Op de regenachtige dagen, dronk ik thuis warme chocolademelk met slagroom om op te warmen. Daar mee rolde ik me op de bank op, in de buurt van mijn lieve katten en keek series op mijn laptop of zat ik lekker te lezen. Deze week kwam het boek van David Lebovitz “The Sweet Life in Parijs” aan. Ben al in begonnen, maar ik wil het niet te snel lezen. Ik doseer het een beetje om langer van te kunnen genieten.

Ik hou van kaaswinkels. Ik zou in een kaaswinkel kunnen leven, denk ik.

Gisteren maakte ik koffie-ijs en een chocoladetaart, beide recepten komen uit Nigella Lawsons kookboek, “Nigellissima”. Ze zijn allebei goed gelukt en we maakten een heerlijk toetje daarvan gisteren.

Zoals ik al zei, deze week was niet erg spannend. Saai, saai, saai.