Luilak

Kocury

Sinds een paar dagen ben ik ontzettend lui. Ik heb geen zin om dingen te ondernemen, bij voorkeur lag ik de hele dag op de bank met een boek, of naar films en tv-series te kijken. Liefst zou ik in een kat veranderen. 

Ik hou er niet van, als dat gevoel van lui zijn te lang duurt. Een dag, misschien twee, is prima, maar dan begin ik me aan ergeren. Op dit moment heb ik geen tijd om lui te zijn, want op de universiteit heb ik een hoop te doen. En morgen begin ik met een vertaalworkshop en het is echt niet de beste tijd om een ik-heb-er-geen-zin-in stemming

Het weer helpt ook niet, want het is regenachtig en grijs, zoals altijd in november. Dus ik ben op zoek naar de zin door te sporten en lekker eten. Er is toch niets beter voor een goed humeur dan een lekker bord pasta met een heerlijke saus van gehakt, veel groenten en tomaat.

Nu ga ik op de bank ploffen en naar de tv-serie The Good Wife kijken. Als je het nog niet kent, ga maar kijken, het is een hele leuke serie.

Heeft iemand een idee om van de luiheid af te komen?