Wensenlijst

Screen Shot 2013-12-04 at 5.24.15 PM

Kerst komt eraan. Iedereen begint nu dus aan cadeautjes te denken. Ik ben altijd zeer makkelijk om cadeautjes voor te kopen. Koop voor mij een boek en ik ben helemaal gelukkig. 

Ik heb een wensenlijst bij The Book Depository, mijn favoriete online winkel voor de Engelse boeken. Boven kunnen jullie een fragment daarvan zien. Er staan op dat moment 37 boeken op. En ik zou waarschijnlijk nog 37 eraan toevoegen.

Daarbij komen 45 boeken van de NRC lijst, die ik nog niet gelezen heb, maar wel graag wil lezen.

A. en ik hebben voor onszelf al cadeautjes gekocht, omdat ik niet kon wachten. Dat waren natuurlijk ook boeken: “The Sweet Life in Paris” van David Lebovitz, “Losing My Virginity” van Sir Richard Branson en “Italian Neighbours” van Tim Parks.

In de boekenkast liggen ok nog zo’n 20 boeken, die op hun beurt wachten. Maar je kunt nooit te veel boeken hebben, toch?

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s