Leven in de toekomst

We leven in de toekomst en ik ben daar heel blij mee. Het internet maakt onze leven makkelijker en vaak ook mooier. 

Dankzij het internet en de sociale media hebben mensen oude vrienden gevonden, die zie jaren geleden uit het oog verloren hadden. Dankzij het internet en de sociale media blijven familie leden in contact.

De mogelijkheden die het internet biedt zijn geweldig en ik kan mijn leven niet meer zonder voorstellen. Het feit alleen dat ik, als emigrante, heel makkelijk in contact met mijn familie en vrienden in Polen kan blijven, is al het prijzen van het internet en onze tijden waard.

Heel vaak hoor ik mensen zeggen dat vroeger alles beter was. Dat mensen meer sociale contacten onderhielden en leven rustiger was. Ik heb ook mijn momenten waarop ik  twijfel of ik Facebook, Twitter en Google+ nodig heb, maar aan eindelijk kan ik niet zonder het internet en de mogelijkheden die het biedt.

We zijn nog steeds sociaal, maar anders dan vroeger en wat globaler. We kunnen nu dagelijks mensen aan de andere kant van de wereld spreken en dat maakt onze tijden ontzettend mooi.

Hiep hiep hoera voor het leven in de toekomst!