Laatste dag

new-years-eve-2013-5666313846390784-hp

De dag waarop iedereen terug kijkt naar het afgelopen jaar. De dag waarop heel veel mensen met de goede voornemens voor het volgend jaar bezig zijn.

Hoe was 2013 dan? Afwisselend, denk ik. Zoals het altijd in het leven gaat. Er waren zeker heel veel goede en mooie momenten en de frustraties waaiden vrij snel over. Ik probeerde heel bewust positief in het leven staan en alles wat negatief was snel achter me laten. Het lukte niet altijd goed, maar even balen is ook goed voor je.

In 2013 ben ik 35 geworden en ik voel me daar heel lekker bij. Ik heb ook mijn bachelor behaald en ben met twee masters begonnen. Ik mocht aan de literaire vertaalworkshop mee doen en ben zekerder dan ooit dat dat is wat ik heel graag wil doen. Dat was een goed jaar.

Nu staat 2014 voor de deur en hoewel ik nooit goede voornemens maak, deze keer heb ik al een paar voor het nieuwe jaar:

1. Ik wil positiever in het leven staan.
2. Ik ga meer lezen zodat ik punt 1 waar kan maken.
3. Ik blijf regelmatig sporten, want dat is voor alles goed.
4. Ik wil heel graag eind 2014 klaar met beide masters zijn.

Dat is het. Niet veel, maar ik zet niet bij dat ik gelukkig en gezond wil zijn, want dat is denk ik duidelijk voor iedereen. Ik geniet van mijn leven met A. en ik ben van plan verder zo door te gaan.

Gelukkig Nieuw Jaar!