Leesclub

Fot. Doodlemum.com
Fot. Doodlemum.com

Gisteren ben ik bij Lezer zoekt leesclub evenement geweest bij de Bibliotheek in Haarlem. Al een tijdje wilde ik een leesclub vinden. Ik heb het nog nooit gedaan, maar het leek ik me heel leuk om met andere mensen over de gelezen boeken te kunnen praten. 

De nieuwsbrief met de informatie over het evenement kwam precies op tijd. Ik heb al geprobeerd een leesclub via internet te vinden, maar ik had weinig geluk daar mee. Ik heb me snel ingeschreven en gisteren was het zo ver.

Ik kan nu zeggen dat ik een trotse lid van een leesclub ben. We zijn met zes dames en we komen voor het eerst bij elkaar op 7 maart om Dit zijn de namen van Tommy Wieringa te bespreken.

Ik ben heel erg benieuwd hoe dat mij gaat bevallen. Ik vind het heel leuk en spannend tegelijkertijd.

2 thoughts on “Leesclub

  1. Hoi Anna, ik heb je blog gevonden, leuk om te lezen! Lijkt me ook leuk om te starten met ons leesclubje. Groetjes Judith (een van de leesclub-dames) :-)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.