Week in mijn telefoon #13

Week13-1

Dat was een rustige week waarin ik weer aan sporten toe kwam, heel veel tijd thuis doorgebracht heb en aan mijn doelen gedacht heb. Deze week heb ik een paar belangrijke beslissingen genomen en dat voelt goed. 

Ik ga bij het begin beginnen. Maandag kwam mijn nieuwe iPhone eindelijk aan. Hij lag voor me klaar al voordat we naar Polen gingen, maar kon niet net voor ons vertrek nog bezorgd worden. Ik moest dus 1,5 week langer wachten, maar het was het wachten waard. Mijn nieuwe iPhone is lichter dan mijn oude iPhone 3GS en, wat het belangrijkste is, veel sneller. Nu zie ik pas hoe traag mijn oude toestel geworden is.

Bij een nieuwe telefoon hoort een nieuw hoesje. Dat heb ik ook meteen besteld bij Laptop Tailors op Etsy. Hij is zo mooi geel, dat je onmiddellijk vrolijk van wordt. Dat was zeker een goede aankoop, want hij is heel erg mooi.

Ik heb deze week heel veel brood gebakken, maar ook grissini. Deze keer heb de grissini van het volkoren meel gemaakt. Je moet ze net wat langer bakken, maar ze zijn ook heel lekker.

Bij onze buurtsuper was een aanbieding op perssinaasappelen en die waren 3,80 voor 5 kg. Ik heb dus meteen een kistje meegenomen, want we drinken bijna elke ochtend vers geperst sinaasappelsap. Het staat ook mooi, zo’n kist in de keuken.

Vrijdag hebben we een whisky-monopoly avond gehad bij ons thuis. Ik drink geen whisky dus ging ik aan prosecco. Heerlijk!

Week13-2

Ik zei al eerder dat ik aan het bakken was deze week. Ik heb dus ook voor het eerst krentenbollen gebakken. Eigenlijk heb ik rozijnenbollen gemaakt, want dat vindt A. lekkerder. Ze zijn echt lekker, hier schreef ik al daar over.

Ik heb ook de tijd gevonden om te lezen en Alice bleef heel dicht bij me in  de buurt. Ik vind het altijd zo lekker als die beestjes van ons tegen mij aan kruipen. Ik geniet van ze elke dag.

Ik heb ook De grens van Riikka Pulkkinen van de bibliotheek geleend, want ik wil het voor de Twitter Lees Club van 9 februari lezen. Het lijkt me heel leuk om op Twitter in gesprek te gaan over het boek. Er is nog genoeg tijd dus je kunt ook aan mee doen. Kijk op @LeesTweeps.

Ik zei al een tijd geleden dat ik heel blij ben dat ik in de toekomst leef. Ik heb een oude kookboek van mijn moeder willen stelen, maar dat mocht van haar niet, want ze gebruikt het nog regelmatig. Ik ging dus, samen met mijn zwager, toen ik in Warschau was, op zoek naar dat boek op het internet. Het wordt niet meer geprint dus ik dacht dat het een verloren zaak was. We hebben het op Allegro (soort van Poolse eBay) gevonden en de verkoper wilde het ook nog naar Nederland versturen. Ik vind het echt geweldig, de mogelijkheden die het internet biedt.

Na de whisky-monopoly avond, op vrijdag, hebben we een rustig weekend gehad, lekker met z’n tweeën thuis, op de bank.