Week in mijn telefoon #15

Week15

Dat was een rare week. Voor ik het wist was het al weer zaterdag en ik heb geen een post op mijn blog gezet. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Wat heb ik dan allemaal gedaan deze week?

Op dinsdag begonnen de colleges van het tweede semester en op woensdag kwam een vriend van ons uit Engeland op bezoek. Op de eerste avond van zijn bezoek heb ik een geroosterd kip gemaakt. Recept daar voor is te vinden in Nigellissima van Nigella Lawson. Het is zeker niet moeilijk en zeer weinig werk.

Ik heb ook een bananenbrood gebakken, een beetje spontaan, want ik zag twee bananen liggen die te donker al waren om op te eten.

Verder heb ik eigenlijk weinig gedaan. Elke dag rustig ontbeten, veel gelezen, en rustig aan gedaan. Ik denk dat ik in een lichte winterdip beland ben. Ik heb weinig energie en zin in iets ondernemen. Ik hoop dat het snel voorbij is en ik weer normaal ga functioneren.