Week in mijn telefoon #16

20140216-095827.jpg

En weer is er een week voorbij gegaan. Snel ook. Wat heb ik de hele week gedaan? Niet veel, alweer. Mijn leven is een beetje saai, denk ik soms. 

Op dinsdag ben ik gaan eten bij het NRC restaurant in Amsterdam. Ik heb daar met een vriendin afgesproken, die ik nog uit Polen ken. Ze woont al jaren in Nederland en we hebben weer contact. Eten bij het NRC restaurant was lekker, maar niet onvergetelijk. Ik heb wat hogere verwachtingen gehad.

Avonden van deze week heb ik op de bank met een boek doorgebracht en Alice hiel me elke keer gezelschap. Ze kwam of bij mij op schoot liggen of ergens in de buurt, zodat ik haar kon horen snorren. Heerlijk.

Ik heb deze week heel veel tijd aan het lezen besteed. Daar ben ik heel blij mee, want ik miste dat heel erg. Nu ben ik daar mee bewuster bezig en het werkt uitstekend.

Op vrijdag ben ik naar Groningen gegaan, met de trein. A. was daar voor zijn werk en ik ging hem bezoeken. Ik heb heerlijk in de trein gelezen. Op vrijdag zijn we gaan eten bij Het Zwarte Schaap. Het was heel erg druk vanwege Valentijnsdag, dus we hebben maar aan de bar gezeten. We zijn zo niet romantisch!

In de ochtend daarna ben ik vrij vroeg wakker geworden en omdat A. nog sliep ging ik in het donker lezen. Er kwam heel klein beetje licht langs de rand van het gordijn en ik kon net de letters zien. Gelukkig was het geen donkere dag buiten anders zou ik de badkamer moeten gaan zitten, denk ik.

Dat was dus mijn saaie week.

Geniet van deze prachtige dag vandaag!