Week in mijn telefoon #17

Week17Vandaag wat later, het weekoverzicht van weer een saaie week.

Deze week heb ik weer heel veel gelezen en op de bank met de katten gehangen. Door dat week overzicht realiseer ik me dat mijn leven eigenlijk vrij saai is.

Afgelopen week ben ik natuurlijk naar colleges gegaan en het lukte me eindelijk een foto van het uitzicht van mijn college zaal te maken. Ik vind het zo mooi dat ik in het centrum van Amsterdam zit te studeren.

Ik heb ook overheerlijke Poolse cake gebakken. Dat is een keek met noten en gedroogde vruchten. Deze cake heet in het Pools ‘keks’ of ‘cwibak’.

Zondag, vorige week, ben ik naar Leeshonger bij de Bibliotheek Haarlem geweest. Dat was een ontmoeting met twee schrijvers: Annejet van der Zijl en Hans Münstermann. Ze vertelde over hun laatste boeken en het was een zeer interessante en motiverende middag.

Zaterdag heb ik geëxperimenteerd met het brood bakken. Ik heb een brood zonder kneden gebakken, maar dan anders. Binnenkort zet ik het recept op de blog.

En dat was mijn weekje in het kort.