Boekgroep

IMG_2186

Dat was onze eerste bijeenkomst. We hebben over Dit zijn de namen van Tommy Wieringa gesproken. Ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten en ik vond het een beetje spannend. 

Hoewel we niet altijd met elkaar eens waren, het was een hele leuke avond. Ik ben heel erg blij dat ik een boekgroep gevonden heb.

We hebben over een maand weer afgesproken en we gaan nu Norwegian Wood van Haruki Murakami lezen. Het is heel mooi meegenomen, want ik wilde al lang Murakami gaan lezen, gezien dat A. een grote fan is.

Nu moet ik me even op de studie concentreren. Ik moet een paar opdrachten doen en beginnen met het vertalen voor mijn vertaaltutorial. Eind maart heb ik oog nog een tentamen. Daarna gaat mijn aandacht weer even naar plezier lezen en het boek voor onze volgende bijeenkomst.