Project: 100 dagen geluk

happydays

Kennen jullie 100HAPPYDAYS? Ik ben daar mee al 19 dagen bezig. Ik heb het misschien niet echt nodig, gezien dat ik van kleinste dingen gelukkig kan worden, maar toch ben ik blij dat ik daar aan begonnen ben. 

Het is gewoon goed om elke dag even stil te staan bij de dingen die ons gelukkig maken. Het hoeft niets groot te zijn. Juist de kleine dingen vind ik belangrijk, want deze missen we heel makkelijk in de drukte van de dag.

Volgens mij is deze uitdaging (of het project) belangrijk voor iedereen. In deze tijden van haast, productiviteit en steeds verder kijken en meer moeten hebben is het belangrijk dat we toch een moment vinden waarop we even stilstaan. Een mindfulness moment, als je dat een naam wilt geven.

Zoals ik al zei, ben ik al meer dan twee weken bezig met 100HAPPYDAYS project. Je kunt mijn momenten elke dag op mijn Instagram zien onder de hashtags #100happydays en #myhappymoment. Ik heb ook een Tumblr blog aangemaakt om mijn alle geluksmomenten op een plek te kunnen verzamelen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.