Hoe word ik een betere blogger

20140417-104227.jpg

Laatste tijd had ik laast van een puberende hoofd. Puberende hoofd? Nou ja, zo’n hoofd dat niet meewerkt. Hoe lief jij het ook vraag, het hoofd zegt steeds nee, daar heb ik geen zin in.

Het lijkt nu voorbij te zijn en ik kan weer aan het werk. Dat is goed ook, want mijn te doen-lijstje word steeds langer.

En mijn blog. Tja, mijn blog. Hoe doe ik dat, dat goed bloggen? In de periode van een puberende hoofd kwam ik er helemaal niet aan toe. Ik heb wel heel veel op internet gezocht naar tips en tricks voor bloggers.

Dat is natuurlijk onzin, want zoals Jeff Bullas zegt, het is heel simpel.

So How do you Become a Better Blogger?
It is quite simple really.
1. Blog late or early.
2. Blog while travelling.
3. Blog on holidays.
4. Blog even when your friends think you’re mad.
5. Blog on the bus.
6. Blog on the plane.
7. Blog when the boss isn’t watching.
8. Blog when your partner nags you to stop blogging.
9. Blog when your passion has taken a holiday.
10. Blog when you think no one cares about your blog.

In mijn situatie zijn de punten 9 en 10 zeker van toepassing. Ik moet het in mijn hoofd inprenten en gewoon, ondanks alles, blijven bloggen.

Ik word vaak ontmoedigd als ik weer bezoekers aantallen zie. Misschien moet ik daar gewoon niet naar kijken. Dat is waarschijnlijk beter voor mijn hoofd en mijn motivatie.

Lees meer van Jeff Bullas hier.

2 thoughts on “Hoe word ik een betere blogger

    1. Daar heb je helemaal gelijk in. Toch, als ik iets op het web zet dan vind ik het leuk om te zien dat het gelezen wordt. Ik ga nu inderdaad proberen niet meer daarmee bezig zijn. Hopelijk kan ik dat. :-)

      Like

Comments are closed.