August Break: Drie

IMG_4166

Vandaag was de opdracht om de objecten die in drie gegroepeerd zijn te fotograferen. In het begin dacht ik dat het niet heel makkelijk zou zijn. Gelukkig kun je altijd zelf drie dingen bij elkaar leggen en dat een foto van nemen. Ik ging naar de stad op zoek naar een leuke foto. Ik wilde geen foto van het cijfer ‘3’ nemen dus ik wilde proberen om echt drie dingen die bij elkaar horen te vinden. 

Het was makkelijker dan ik dacht. Het lijkt alsof de wereld in drie gegroepeerd is. Het was leuk om te zien dat er zo veel te vinden is. Niet van alles heb ik foto’s genomen, maar ik wil aan jullie een paar van mijn ontdekkingen laten zien.

IMG_4163

IMG_4164 IMG_4167 IMG_4170 IMG_4171 IMG_4173

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.