August Break: Op de tafel

Day 12 On the table

Op onze tafel kun je bijna altijd boeken en fietsonderdelen vinden, dat zijn twee belangrijkste zaken in ons huis. Vandaag is de publicatiedag van de Engelse vertaling van Murakami’s nieuwe boek, daarom, meteen na het ontbijt, gingen we naar de boekhandel. A. is een grote Murakami fan en in onze boekenkast staan ​​alle boeken van deze Japanse schrijver. Dat wil zeggen alles wat er in het Engels vertaald is. Van wat ik weet zijn er 3 van zijn non-fictie boeken die (nog) niet vertaald zijn. Ik heb ook het nieuwe boek van Sarah Waters gespot en ik kon het niet latten liggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.