Inspiratie: wat ik lees

IMG_2395

Ik lees veel boeken. Ik kan me ook niet voorstellen hoe het leven zonder boeken is. Lezen is voor mij net als ademen, noodzakelijk om te leven. Maar ik lees niet alleen boeken. Ik lees ook tijdschriften en blogs en daarvan haal ik mijn inspiratie vandaan. 

Wat lees ik dan? Natuurlijk Flow magazine, ik kan niet meer zonder. Ik lees ook een Pools tijdschrift en ik heb de nieuwe Nederlandse Harper’s Bazaar gekocht, maar ik weet het nog niet of dat mijn standaard ding wordt. 

Ik lees heel veel blogs. Voornamelijk in het Engels en Pools. Ik lees ook een paar blogs in het Nederlands, maar ik kom weinig mensen met blogs die ongeveer mijn leeftijd zijn en met wie ik me kan identificeren. 

Mijn favoriete blogs in het Engels en Nederlands (in willekeurige volgorde):

Ivy League Insecurities van Aidan Donnelley Rowley

Eten verhalen van David Lebovitz

Orangette Van Molly Wizenberg 

Savidge Reads van Simon Savidge

Rustic Retrievals van Ardis McDonald

Bethany June

Cakes, tea and dreams van Katie Noah Gibson

Cordelia Calls It Quits van Kelly Gurnett

Suburban Turmoil van Lindsay Ferrier

A Design So Vast van Lindsey Mead

Always Well Within van Sandra Pawula

Commonplace van Dina Relles

Lotte Lane

Joy, Lovely Joy van Lara Anderson

Margot and Barbara van Elizabeth

Miss Marleen van Marleen

Prinses Marlief van Marlies

Road Essays van Jessica Lee

Susannah Conway

No-Mad Family

The Self Help Hipster van Lianne

What Would Gwyneth Do van Raluca

Wat lees jij? Ken je een interessante blog die je aan mij zou willen aanbevelen?  

 

2 thoughts on “Inspiratie: wat ik lees

Comments are closed.