Nieuw van Flow

IMG_4403

Toen ik Nederlands geleerd had, ging ik op zoek naar een tijdschrift dat bij mij past. Ik heb heel veel vrouwen bladen gekocht, maar geen een daar van was wat ik naar zocht. En toen kwam eerste nummer van Flow magazine en ik heb het gekocht, uit nieuwsgierigheid, en dat was hem, de liefde van mijn leven, op tijdschriften gebied dan. 

Er komen 8 nummers van Flow per jaar, daarbij 4 nummer van Flow Special, en er is een Engelstalige editie en een Duitse versie van Flow. Daarbij maken ze ook scheurkalenders, een agenda en stationery. Er zijn ook twee apps: 365 days of Flow en Flow special digital edition.

En nu komen ze weer met iets nieuw, een Flow Weekly. Als abonnee heb ik nummer 0 mogen ontvangen met het thema Bekijk het een met een frisse blik. 

Nummer 1 is ook inmiddels verschenen en het thema is Waarom niets doen zo goed voor je is. Het is een klein notitie boekje en een planner in één. Je kunt erin je week inplannen:

IMG_4407

En let op, er staan geen data, dus je kunt het ook op een andere week van het jaar gebruiken.

Er staan wat inzichten over het thema van de week:

IMG_4408

Je kunt je week nog leuker maken met de klein geluk momentjes:

IMG_4409

Je kunt ook een baard leren tekenen:

IMG_4410

En het mooiste is dat het schrift maar 99 cent kost. Je kunt ook een abonnement nemen en dan krijg je 4 boekjes gratis.

Ik ben helemaal verkocht. Ga jij ook Flow weekly kopen?