Old, New, Borrowed and Blue

Header

Nee, ik ga niet (weer) trouwen. Ik ben getagged door Miranda van Haarlem & zo. (Toen schreef ze nog op haar MimiLovesDIY blog.) Deze tag is bedacht door Jasmijn van Zo Mijntje

Something old

IMG_4468

Sieradendoosje, dat ik van mijn moeder gekregen heb. Ik weet niet precies hoe oud het is, maar het was bij ons thuis zo lang als ik me kan herinneren.

Something new

IMG_4472

Inspiratie hoekje in mijn werkkamer, net naast mijn bureau zodat ik elke dag ernaar kan kijken.

Something borrowed

IMG_4469

Boeken uit de bibliotheek natuurlijk. Ik lees nu The Signature od All Things.

Something blue

IMG_2412

Slinger uit Flow Magazine in onze slaapkamer.

Wist je dat something old, something new, something, borrowed, something blue is niet volledig? Dat zijn vier eerste regels van een traditionele rijm (uit 1898) waarin de details voor wat een bruid moet dragen op haar bruiloft voor goed geluk staan.

Something old,
something new,
something borrowed,
something blue,
and a silver sixpence in her shoe.

Ik heb op mijn eigen bruiloft een nieuwe jurk gehad en oude schoenen, maar niets geleend, niets blauw en zeker geen sixpence in my shoe.

Eerlijk gezegd weet ik helemaal niet wie ik zou kunnen taggen. Ik lees weinig Nederlandse blogs en die ik lees, lees ik niet lang genoeg om te weten of ze taggen leuk vinden.

2 thoughts on “Old, New, Borrowed and Blue

  1. Leuk om te lezen hoe jij hem hebt ingevuld! Tof ^_~ Lief sieradendoosje en wat een leuk inspiratiehoekje. Groetjes, Mijntje.

    Like

Comments are closed.