Nooit genoeg

IMG_4588

Je kunt nooit genoeg boeken hebben. De worden genoeg en boeken gaan gewoon niet samen. Mijn boekenkast zit vol, maar ik denk dat ik nog wat aan de indeling kan doen. En stapelen is ook altijd een optie. 

Ik schreef hier al over de grote stapel te lezen boeken, die ik nog niet kleiner heb gemaakt. In tegendeel. Daar kwamen flink wat boeken in juni bij, door mijn verjaardag.

We waren op vakantie in Engeland en ik was niet van plan met meer dan twee boeken naar huis komen, maar het is toch een beetje uit de hand gelopen. We hebben met vrienden afgesproken en bleek dat ze binnenkort gingen verhuizen en daar door wat boeken kwijt wilden. Aan mij hoef je dat niet twee keer te vertellen. Ik sta meteen klaar om jou te helpen.

En zo kwam ik naar huis met wat meer dan twee boeken.

IMG_4609

Nu heb ik mezelf een bibliotheek verbod opgelegd, want ik moet nu echt door die uit de hand (en boekenkast) gelopen stapel heen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s