Feestdagen

Foto: kaboompics.com
Foto: kaboompics.com

Vandaag ben je nog aan het rennen, laatste boodschappen doen, laatste telefoontjes plegen, misschien bereid je alvast wat gerechten voor morgen. Je bent gestrest en geïrriteerd, omdat het druk is in de stad en niemand snapt dat jij haast hebt. Ik heb je in de stad gezien.

Morgen ga je met je familie en misschien wat vrienden aan tafel zitten. Ontspan, neem de tijd, praat met elkaar. Zet de telefoon uit en voor een paar dagen kijk niet wat anderen aan het doen zijn op Facebook of Instagram. Kijk bij jezelf en bij de mensen die je lief zijn.

Bewaar deze momenten voor jezelf, deel het die ene keer niet meteen met de wereld. Wees waar je bent, hier en nu, bij jezelf, bij jouw mensen.

Fijne feestdagen!

2 thoughts on “Feestdagen

Comments are closed.