Een klein update

IMG_0621

Laatste tijd ben ik weer heerlijk aan het lezen. Veel lezen en denken. Ik zat met een beslissing en het is me gelukt om het aan eindelijk te nemen. Dat heeft voor veel opluchting gezorgd en nu kan ik met de nieuwe energie verder.

Eerst over de beslissing. Ik heb er lang over nagedacht en heb besloten om te stoppen met de Master Slavische Literatuur. Ik ga wel Master Vertalen afronden omdat ik dat nog steeds wil doen. Het was niet makkelijk, maar ik ben overtuigt dat dit de beste keuze is die ik op dit moment voor mezelf kon maken.

Ik ben de laatste tijd niet veel op mijn blogs geweest, maar wel op Instagram. Zoals ik al zei was ik heerlijk veel aan het lezen. Als je wilt weten wat ik al gelezen heb dit jaar, kijk op mijn Goodreads pagina. Hier, op de blog, in de linke column vind je ook een widget met de boeken, die ik aan het lezen ben.

Afgelopen dinsdag heb ik mijn eerste Ballet-Fit les gehad. Wat was het heerlijk! Gisteren dacht ik nog dat het meevaalt met de spierpijn, maar oh boy, wat had ik het fout. Vandaag kan ik bijna niet lopen en opstaan is elke keer een uitdaging. Toch voelt dat heerlijk en ik kan niet wachten tot het weer dinsdag avond is.

Morgen ga ik weer naar Gdańsk voor de laatste vertaalworkshop bijeenkomst. Ik vind het zo leuk en ik vind het jammer dat het al de laatste keer is. Zondag blijf ik nog daar, bij een vriendin van mij en we gaan op het strand wandelen, wat boekenwinkels bezoeken en heel veel praten. Na één zo weekend kom ik vol nieuwe energie naar huis.

Voor onderweg neem ik twee boeken mee: Nieuwe Buren van Saskia Noort en Hard-Boiled Wonderland and the End of the World van Haruki Murakami. Ik loop enorm achter in mijn Murakami project, maar ik ga nu alles proberen in te halen. Ik ben nog steeds van plan om in december dit jaar hiermee klaar te zijn.

Wat zijn jou plannen voor het weekend?

One thought on “Een klein update

  1. Leuk om weer een update te lezen! Ballet-fit klinkt best leuk! En spierpijn schijnt meestal pas op de tweede dag na het sporten te komen… gek genoeg ben ik wel altijd de eerste dag al aan de beurt :P

    Liked by 1 person

Comments are closed.