April LOVE 2015

IMG_0632 Een nieuwe foto uitdaging. Eigenlijk is project een beter word hiervoor. Een nieuwe foto project dus. Voor de hele maand april. In augustus heb ik aan The August Break van Susannah Conway gedaan en nu is het tijd voor haar nieuwe April LOVE.

Vanaf morgen kunnen jullie mijn vervulling van de foto’s onderwerpen op mijn Instagram volgen. Ik overveeg om ook nu elke dag hier een foto te posten met wat uitleg van mezelf. Ik moet nog even over nadenken of dat een goed idee is. Als jij ook mee wilt doen met April LOVE ga dan snel naar de website van Susannah en schrijf je in voor de dagelijks e-mail.

De thema’s van de foto’s zijn: IMG_0631

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.