Dag 1 April LOVE: My morning view

Elke dag sinds we hier zijn geniet ik van dit uitzicht. Ik neem mijn glas water met citroen naar buiten, kijk ik rond en bewonder de schoonheid van mijn tijdelijke omgeving.

Ik vind ochtendrituelen heel belangrijk. Ik denk dat een goed begin van je dag heel belangrijk is. Daarom heb ik tijdens deze vakantie ook een klein ritueel bedacht. Elke ochtend ga ik naar buiten, nog in mijn pyjama, en geniet van het moment, van het hier en nu zijn met dit prachtige uitzicht op de achtergrond.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.