Instagram en ik

IMG_5561

Heb ik al gezegd dat Instagram mijn favoriete sociale medium is? Ik ben een grote fan en ik ben daar het meest te vinden. Intussen heb ik ook al 1000 foto’s op mijn account staan. Ik zag het net gisteren en ik dacht “dat moet ik met de grote wereld delen”.

Ik vind dat Instagram iets heel mooi heeft. Door iemands profiel bekijken kan ik zien wat voor hem of haar belangrijk is en hoe zo’n iemand de wereld bekijkt. In een (bijna) oogopslag.

Ik deel daar momenten waarvan ik denk ‘dat wil ik onthouden’ en ‘hier word ik blij van’ en soms gewoon omdat ik op deze manier aan andere mensen kan en wil laten zien waar ik op dat moment mee bezig ben.

Door de hashtags kun ik gelijkgestemde zien en soms zoek ik op een hashtag, bv. #onthetable of #clouds om simpelweg een paar mooie plaatjes te kunnen bekijken. Ik leer ook van de andere Instagrammers, want sommigen van ze maken er werk van en je kunt daar prachtige kunstwerken in een vierkant formaat bewonderen.

Als je wilt kun je me op Instagram vinden onder @annamboland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.