Instagram en ik

IMG_5561

Heb ik al gezegd dat Instagram mijn favoriete sociale medium is? Ik ben een grote fan en ik ben daar het meest te vinden. Intussen heb ik ook al 1000 foto’s op mijn account staan. Ik zag het net gisteren en ik dacht “dat moet ik met de grote wereld delen”.

Ik vind dat Instagram iets heel mooi heeft. Door iemands profiel bekijken kan ik zien wat voor hem of haar belangrijk is en hoe zo’n iemand de wereld bekijkt. In een (bijna) oogopslag.

Ik deel daar momenten waarvan ik denk ‘dat wil ik onthouden’ en ‘hier word ik blij van’ en soms gewoon omdat ik op deze manier aan andere mensen kan en wil laten zien waar ik op dat moment mee bezig ben.

Door de hashtags kun ik gelijkgestemde zien en soms zoek ik op een hashtag, bv. #onthetable of #clouds om simpelweg een paar mooie plaatjes te kunnen bekijken. Ik leer ook van de andere Instagrammers, want sommigen van ze maken er werk van en je kunt daar prachtige kunstwerken in een vierkant formaat bewonderen.

Als je wilt kun je me op Instagram vinden onder @annamboland.