Nieuw jaar, nieuwe decade

Voor ons huis in Amsterdam. 16-06-2005
Voor ons huis in Amsterdam met mijn verjaardag-verhuizing cadeau. 16-06-2005

Op 16 juni 2005, op mijn verjaardag, stond ik veel te vroeg, met veel te zware bagage op de luchthaven om naar Nederland te vliegen. Ik heb de dag daarvoor afscheid met iedereen genomen, want dat was geen vakantie. Ik ging verhuizen.

Vandaag, tien jaar later, zit ik aan tafel in ons huis in Haarlem en kan met een volle overtuiging zeggen dat dit de beste beslissing van mijn leven geweest is. De man voor wie ik die stap genomen heb en mijn leven met hem de afgelopen tien jaar, zijn het meer dan waard.

Vandaag stap ik een nieuw jaar van mijn leven in. Ik vind het altijd een bijzonder moment. Nieuw jaar. Nieuwe uitdagingen. Ik hoop ook dat we weer een decade, samen met A., mee mogen maken. Samen gelukkig zijn. Samen, stap voor stap, verder kunnen komen.