Woorden

Foto: Death to the Stock Photo
Foto: Death to the Stock Photo
Woorden komen met moeite vandaag. Ik staar naar het scherm, dan weer naar de tekst die ik vertalen wil. In mijn brein zit er geen verbinding tussen die twee vandaag. Vreemd, ik wil het wel, ik heb er zin in, ik vind het leuk.

Ik probeer het toch. Het is moeilijk, maar ik vecht tegen de neiging om op te staan en iets anders te gaan doen. Iets wat makkelijker zou zijn. Lezen bijvoorbeeld. Of wandelen. Of boeken snuffelen in een boekenwinkel.

Ik denk aan wat Joanne Harris gisteren in haar #TenTweets zei en ik vul de pagina met troep.

Het is beter dan een lege pagina. Hier kan ik iets mee. Nu heb ik tenminste een begin, iets waar ik aan kan werken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.