August Break is terug

PrintVorig jaar heb ik met heel veel plezier voor het eerst aan The August Break van Susannah Conway deelgenomen. Ik vond het heel erg leuk en kon eigenlijk niet wachten tot het weer zover was.

We zijn weer bijna in augustus en het is weer tijd om de creativiteit de vrije loop te laten gaan. En niets werkt zo goed als de prompts van Susannah en bij de anderen ideeën afkijken.

Er doen best veel mensen aan mee en je kunt ze allemaal door de hashtag #augustbreak2015 op Instagram volgen. Het is heel inspirerend en ik hoop dat deze augustus weer een paar deuren in mijn bovenkamer opengaan en dat ik die daarna open kan blijven houden.

Je kunt mij ook op Instagram volgen en zien wat ik met de prompts doe. Ik ben van plan deze foto’s ook hier op de blog te posten en met een paar woorden te begeleiden, maar misschien doe ik het niet elke dag. Daarom nodig je uit om een kijkje op mijn Instagram account te nemen. Ik ben daar @annamboland

Print

Volgens Susannah zijn er geen regels, je kunt alle foto’s maken, alleen in het weekend of een paar overslaan. Op het moment lijken mij sommige prompts vrij moeilijk, maar ik wil ze allemaal proberen doen.

Doe je ook mee?