August Break: favoriete geur

Heb jij een favoriete geur? Zo een die je elke dag zou kunnen ruiken? Ik heb er drie.

IMG_6028

De geur van nieuwe boeken. Ik hou ervan. Tijdens het lezen ruik ik regelematig aan een boek. Soms zet ik het ook onder de neus van mijn man en roep “Ruik het! Wat een heerlijke geur!”.

IMG_6032

En dan hebben we de geur van vers gebakken brood. Sinds ik zelf thuis brood baak kan ik het bijna dagelijks ruiken. Er is denk ik niets beter dan de geur van het verse brood die zich door het hele huis verspreid.

IMG_6029

En last but not least, de geur van het lucht na de zomerse regen. Heerlijke frisse geur, die je gevoel van reiniging geeft. Ik zou het hele jaar door zomer kunnen hebben, en dan af en toe een regen of een onweersbui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.