Herfst

IMG_0095

Herfst. Ooit een door mijn gehaat seizoen. Alleen omdat 1 september betekende dat ik weer naar school moest. Gelukkig is het al lang de verleden tijd. Het was zeker niet de gelukkigste periode van mijn leven.

Herfst anno 2015. Dat is helemaal andere verhaal. Ik ben blij dat het seizoen van dekentjes, lange avonden en kaarsen weer begonnen is. Ik heb er zin in de ontspannen momenten met een boek op de bank. Met mijn katten in de buurt en kop warme thee bij de hand.

Dit jaar herfst voelt als een nieuw begin. Ik ruik mogelijkheden, ontwikkeling, veranderingen. Ik zie geluk van samen eten met de kaarsjes op tafel en daarna een lange avond samen op de bank doorbrengen. Dit jaar herfst voelt goed, positief.

Ik zie de schoonheid in de kleuren, in de bladeren die onder mijn voeten knarsen en zelfs de regen lijkt me prachtig.

Herfst. Een nieuw begin. Het klinkt goed.