Over schrijven

Foto: Death to the Stock Photo
Foto: Death to the Stock Photo

Ik zou hier meer schrijven. Ik zou gewoon meer schrijven. Intussen is mijn laatste post van meer dan twee weken geleden. Goed, ik was op vakantie, maar schrijven is toch plezier, geen verplichting. 

Vakantie was heerlijk. Ik dacht dat ik heel wat meer zou schrijven en lezen daar, maar het ging anders. Niet slechter. Gewoon anders. Ik heb een geweldige tijd met mijn favoriete man gehad. We zijn in een sprookjes land geweest: Snowdonia (Klinkt het niet als Narnia?) in Wales.

Terug naar het schrijven. Ik ga het vanaf nu zeker meer doen. Zaterdag begin ik namelijk een nieuwe studie, creatief schrijven. In Warschau. Ik zal een keer per maand het hele weekend college’s volgen. Komend weekend voor de eerste keer.

Vandaag heb ik ook het nieuwe boek van Elizabeth Gilbert “Big Magic” opgehaald. Het kwam aan toen we weg waren en nu heb ik het eindelijk in mijn handen. Perfect timing!

Ik ben er klaar voor. Ik vind het spannend, maar ik kan ook niet wachten tot ik volop met mijn nieuwe uitdaging bezig ben.