Afgelopen weekend

IMG_6505

Big Magic in mijn tas, samen met een schrift en een pen. Het moet wel vrijdag zijn en ik ben op weg naar Warschau om mijn eerste college’s te volgen. Ja, ik ben weer een nieuwe studie begonnen. 

Ik studeer deeltijd in Warschau, dat betekent dat ik één weekend per maand daar college’s volg en buiten dat heel veel thuis moet werken. Werken betekent in dat geval schrijven, want ik ben nu een trotse studente van een creatief schrijven studieprogramma.

Big Magic kon niet op een beter moment bij mij aankomen. Toen ik terug van vakantie kwam lag het boek al op mij te wachten, moest ik alleen nog even naar een postkantoor om het op te halen. Ik was heel erg blij dat ik het eindelijk in mijn handen had. De hele tijd in Engeland keen het boek naar me van de schappen in de boekenwinkels en supermarkten.

Ik was nog blijer toen ik in het boek las nadat mijn eerste collegedag klaar was. Dit boek is een perfecte aanvulling op alles wat aan ons verteld wordt. Het is alles wat je als een creative persoon nodig hebt. Maakt niet uit of je schrijft, schildert of danst. Dat boek laat je zien hoe je met je creativiteit beter om kan gaan.

Soms zul je denken “maar dat weet ik toch” om een minuut later je te realiseren dat je dat niet doet. Weten is een ding, toepassen – heel ander verhaal. Dat boek kan je helpen om uit de impasse te komen, of misschien gewoon beginnen met wat je wilt doen. Het zal je zeker helpen en alleen jij weet hoe. Lees het dus alsjeblieft.

One thought on “Afgelopen weekend

Comments are closed.