Laatste tijd


Enige wat ik afgelopen weken gedaan heb was schrijven en lezen, lezen en schrijven. Hoewel lezen uitstekend ging had ik met het schrijven wat meer moeite. Eerst dacht ik dat het alleen aan mijn angsten lag, maar nu denk ik dat ik ook een herfstdipje heb. 

Nadat we de wintertijd ingerold zijn ben ik wat sneller moe en slaperig. Ik vind het ook moeilijk om te concentreren. Ik doe alles wat ik kan om daar tegen te vechten en ik hoop dat het snel voorbij is. Elk jaar worstel ik rond deze tijd met vermoeidheid. Dit jaar gaat het beter dan in de voorgaande jaren, maar het is toch niet fijn als je energielevels zo veel gedaald zijn.

Ik ben aan het sporten, ik eet gezond en probeer elke dag naar buiten te gaan. Ik eet zelfs elke dag fruit wat ik normaal gesproken niet doe. Ik lees inspirerende boeken en artikelen. Ik ga op tijd naar bed en slaap acht uur per nacht. Ik weet dus ook niet wat ik meer zou kunnen doen om uit de dip te komen.

Dit weekend ga ik mijn energie in Warschau weer halen, want het is weer tijd voor de colleges. Daarna hoop ik dat goed gevoel een tijde houden en goed gebruik van te kunnen maken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.