Vandaag

IMG_6726

Vandaag heb ik de hele dag op de bank gezeten. Achter mijn laptopje. Ik moet vanavond de “grote tekst” die ik aan schrijven ben inleveren. Het is een tekst die ik voor mijn studie moet schrijven. Lange stuk proza, in mijn geval een boek. Tenminste, dat hoop ik.

Het ging vrij goed vandaag. Ik heb goed door kunnen schrijven en ik weet waar ik verder met mijn personage wil. Ik weet wie ze is en wat zij wil. Ik zat dus lekker door te tikken tot ik het niet meer kon. De verkoudheid. Die vind het nier meer leuk, dat achter het schermpje zitten. Ik ga het dus nu opsturen, hoewel ik meer zou moeten schrijven. Beter worden vind ik toch belangrijker.

Vrijdag ga ik weer naar Warschau. Weekend vol van colleges, familie en vrienden. Het wordt weer een zeer druk, maar heel erg leuk weekend.

En nu ga ik onder de deken kruipen met een kop warme thee, een boek en een poes op schoot.

2 thoughts on “Vandaag

Comments are closed.