Oud en nieuw

photo-1450849608880-6f787542c88a
Foto: Greg Rakozy | Unsplash

Nieuw jaar, oude ik? Dat is maar deels waar. Het einde van het jaar was wel bijzonder voor mij. Ik verkeerde in een melancholische staat. Ik kon er ook niet uit komen. Maar het was goed. Ik heb diep in mijzelf gekeken.

Er waren momenten waarop ik het niet heel leuk vond. Ik kon niet schrijven. Ik zat achter de computer of over een notebook gebogen, maar er kwam niets uit. Het werkte niet.

De tijd is toch niet verloren gegaan, want ik heb iets ontdekt. Ik weet wie ik ben en waar ik wil zijn. Ik weet wat voor mij belangrijk is en wat ik wil doen. Ik heb geen twijfels meer en ik ben klaar voor de strijd, die me te wachten staat.

Afgelopen nacht droomde ik dat ik schrijf. Ik droomde de woorden, de zinnen, zelfs hele paragrafen. Ik was gelukkig en toen ik wakker werd wist ik dat ik klaar voor ben. Ik zal niet meer wachten, de tijd is rijp.

Ik hoop dat wat ik hier op Instagram las, waar is. Ik wil hier in geloven. Ik moet hier in geloven, omdat ik geloof dat dit mijn levenspad is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.