Positief

kaboompics.com_Closeup of the woman's hand wearing beautiful rings
Foto: kaboompics.com

Hoewel het niet altijd gaat zoals ik het zou willen, hoewel ik soms mijn plannen moet aanpassen, hoewel het niet altijd een grote roze wolken wereld is, kies ik voor het gelukkig zijn. Ik kies voor het positief denken.

Ik geloof dat ik er toch kom. Misschien moet ik een andere, langere, weg bewandelen, misschien is het wel omweg, maar het gaat lukken. Het mag wel anders zijn dan ik het bedacht heb. Het mag ook op een andere tijd gebeuren, maar gebeuren gaat het wel. Daar geloof ik gewoon in.

Mijn keuze gaat naar positieve gedachten, naar geluk, naar lachen door de tranen heen, naar het geloof dat het, hoe dan ook, goed komt.

2 thoughts on “Positief

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.