In mijn hoofd

Foto: The Free Woman
Foto: The Free Woman

 

Ik bevind me in een bizare staat waarin het lichaam wil, maar het hoofd is er nog niet klaar voor. Ik voel de lente in mijn lichaam en ik ben fysiek wakker, heel erg wakker. Alleen dat hoofd van mij nog. Het is nog steeds druk daar binnen, er komt geen ruimte. En ik weet dat ik het in de hand heb, dat ik zelf daar iets aan kan doen. 

Het is niet zo dat ik niet weet wat ik moet doen om verder te komen, het is alleen dat ik nog steeds bang ben. Ik weet niet meer zo goed waarom ik bang ben, maar ik ben het wel.

Dat het blijkt dat ik het helemaal niet kan? Dat kan niet, ik heb genoeg feedback gekregen om te weten dat ik goed ben in wat ik doe.

Ben ik dan misschien bang dat het wel zou lukken? Dat is gek. Ik wil dat het gaat lukken, dat ik het leven waarvan ik al zo lang droom krijg.

Waar ben ik dan bang voor?

Ben ik überhaupt bang?

Misschien praat ik die angst mezelf aan?

Want

image