Opnieuw


Het is alweer twee weken geleden dat ik met regelmatig werken begonnen ben. Het zorgt voor veel meer rust in mijn hoofd. En als er rust is, is er ook ruimte voor de goede en belangrijke dingen. Ik schrijf meer, ik lees meer, ik zie meer mogelijkheden. Ik word hier blij van. 

Afgelopen twee weken heb ik ontdekt dat ik een kampioen ben in opnieuw beginnen. En ik vind het fijn, want dan begin ik met een schone lei waardoor alleen hier en nu telt en de rest ligt in verleden.

Opnieuw beginnen kan elke dag en dat is wat ik zo mooi daar aan vind. Opnieuw beginnen hoeft geen revolutie te betekenen. Ik begin opnieuw omdat ik wakker word met een gevoel dat vanaf nu alles anders zou zijn. Dat ik iets nieuw ga doen of met meer regelmaat.

Wat ik leuk vind is dat elk het begin heel klein kan zijn. En niemand behalve ik hoeft iets daarvan merken. Het is mijn nieuw begin en ik word daar blij van.

Ik begin weer opnieuw. En morgen misschien ook weer.