#WOT deel 33: Achterstand

Death_to_stock_photography_wild_10
Foto: Death to the Stock Photo

Achterstand ~ 1) Achterstallige verplichtingen 2) Het minder ver zijn 3) Onbehaaglijk gevoel 4) Onbetaalbare schuld 5) Rest 6) Schuld 7) Stuk dat men achterligt

Weet hoe je heel makkelijk achterstand kunt oplopen? Slecht slapen. En dan zo minimaal zes weken.

Ik loop achter met alles. Schrijven van het boek, schrijven op mijn blogs, vertalen, sporten, zomerleven. Ik heb zelfs slaap achterstand opgelopen.

Slecht slapen kan je slopen. Zeker als het al zo lang duurt. Ik ging naar mijn werk, maar daar was ik ook niet de leukste collega. Altijd moe en lopen gapen. Ík vond mezelf niet meer leuk.

Afgelopen drie nachten heb ik beter geslapen (afkloppen). Als het zo doorzet dan kan weer alles oppakken. Maar ik wil niet daarop te zitten wachten en daarom dat blogje. Vanaf nu ga ik elke donderdag aan #WOT meedoen. Zo weet ik dat ik minstens één keer per week hier iets ga posten. Hopelijk gaat het meer bloggen als gevolg hebben.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Je kunt ook bij Drs. Pee een link naar je eigen blog achterlaten zodat iedereen mee kan lezen.