#WOT deel 35: grenzen

DSC00762

Grenzen ~ 1) Afperking 2) Afpaling 3) Afscheiding 4) Afscheidingslijn 5) Begrenzing 6) Buitenrand 7) Begrensde tijdruimte 8) Beperking 9) Denkbeeldige lijn 10) Demarcatielijn 11) Drempel 12) Denkbeeldige lijn die twee gebieden scheidt 13) Deellijn (crypt.) 14) Einde 15) Gemeentegebied 16) Grenslijn 17) Grenswaarde 18) Kant 19) Kust 20) Landgrens

Als je vliegt lijken de grenzen niet te bestaan. Je gaat over landen heen en krijgt het gevoel dat je alles kan. Wat je maar wil. Je bent in de tussentijd, tussenplaats, waar alles mogelijk is. Misschien daarom vind ik vliegen zo leuk?

Daar in de lucht bestaan geen grenzen voor mij. Ik zie mezelf dingen doen waarvan ik al lang aan dromen ben. Ik zie de mogelijkheden, open deuren en de schitterende toekomst. Alleen daarna sta ik op de grond en leg ik mezelf weer de grenzen op. Dat kan ik niet en dit is echt niet voor mij.

Waarom kan ik dat gevoel uit de lucht niet op de grond houden?

Ik ga het proberen. Een nieuwe maand, een nieuw seizoen en een nieuw begin.

 

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Je kunt ook bij Drs. Pee een link naar je eigen blog achterlaten zodat iedereen mee kan lezen.