Nieuwe theefavoriet

Ik ben een theeleut. In de ochtend drink ik makkelijk 1,5 liter thee. Ik drink meestal earl grey of groene thee. Soms kruidenthee en daarmee bedoel ik kamille, munt of lindebloesem. Van zwarte thee, behalve earl grey, vind ik ook yunan en darjeeling thee heerlijk. 

Toen ik op Twitter gezien heb dat iemand darjeeling earl grey dronk, wilde ik het ook meteen hebben. De Twitter-thee kwam van Teapigs en ze zijn moeilijk in Nederland te vinden. Ik heb me suf gezocht. Ben in alle Haarlemse theewinkels geweest, maar deze mengsel was nergens te bekennen. 

Ik weet ook niet waarom ik niet meteen naar Simon Levelt ben gegaan. Na een maand zoeken liep ik langs hun winkel en belsoot toch binnen te gaan kijken. Zonder enige hoop vroeg ik naar darjeeling earl grey mengsel en tot mijn grote verbazing hadden ze het, maar natuurlijk. 

Deze thee is heerlijk op zich, maar als je een plakje citroen en een lepeltje lindehoning in doet dan heb je alle smaak te pakken. 

2 thoughts on “Nieuwe theefavoriet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.