Een vrije dag

photo-1468818519844-64bc429824de
Foto: Averie Woodard | Unsplash

Omdat ik tegenwoordig maar één vrije dag per keer heb, probeer ik niet te veel op te plannen. Meestal begin ik zo dag heel rustig. Ik zit vrij lang aan de ontbijttafel en lees een boek in de ochtend. Pas na een uur of twee nadat ik opgestaan ben ga ik iets ondernemen.

Vandaag had ik een vrije dag, maar het begon niet zoals gewenst. Ik moest al om kwart voor acht mijn bed uit zodat ik de mannen die ons balkon mooi kwamen maken naar binnen kon laten. En daarna omdat ik al toch opgestaan was heb ik badkamer schoongemaakt en was aangezet.

Drie wassen en een stofzuigbeurt verder heb ik eindelijk de tijd om een boek te gaan lezen. Maar dan blijkt dat eten klaar gemaakt moet worden en we moeten een beetje opschieten ook, want we gaan vanavond naar een verjaardagsfeestje.

Maandag heb ik weer een vrije dag en deze zal wel lui zijn.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.