#WOT deel 45: niets

Foto: Dylan Gialanella | Unsplash

Niets ~ 1) Allerminst 2) Bijwoord 3) Dalles (alles of) 4) Dem 5) Flauwiteiten 6) Geen 7) Geen enkel ding 8) Geen enkele zaak 9) Geen sikkepit 10) Geen spaan 11) Geen vin 12) Geen zier 13) Haar 14) Helemaal niks 15) Iets dat heel weinig te betekenen heeft 16) In het geheel niet 17) Jota 18) Lucht 19) Minder dan iets 20) Minder dan weinig

Soms zou ik weg willen van alles, naar een plek waar niets is. Geen internet, geen andere mensen, geen televisie, geen kranten. Ergens waar je niets hoeft te weten, nergens over druk moet maken. Soms zou ik mijn brein willen uitzetten en aan niets kunnen denken. Leeg hoofd, dat lijkt me prettig, af en toe.

Soms lijkt mijn hoofd helemaal leeg, alsof er niets is zit. Dat staar ik naar mijn computerscherm of een lege bladzijde en er komt niets op te staan. Ik heb geen idee waar ik over moet schrijven. Of hoe ik verder met een verhaal moet. Het is frustrerend, maar gelukkig gaat het weer over.

Op deze momenten vraag ik me dan af of mijn hoofd juist niet te vol zit, met alle zorgen, informatie en wat ook niet. Dat wil ik wil naar het niets vertrekken.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Je kunt ook bij Drs. Pee een link naar je eigen blog achterlaten zodat iedereen mee kan lezen.

2 thoughts on “#WOT deel 45: niets

Comments are closed.