#WOT deel 46: team

 

Team ~ 1) Aantal sportmensen 2) Afdeling 3) Club 4) Detachement 5) Elftal 6) Equipe 7) Gezelschap 8) Groep 9) Groep die samenwerkt 10) Groep personeel 11) Groep samenwerkers 12) Groep spelers 13) Groep sporters 14) Koppel 15) Medewerkers 16) Partij 17) Personeel 18) Ploeg 19) Ploeg spelers 20) Ploeg sporters 21) Sportploeg 22) Sportterm 23) Stel

Hij en ik. Ik en hij. Wij. Samen. We vormen een team. Samen zijn we sterker, samen kunnen we meer, samen kunnen we verder. Alleen zijn we allebei goed, maar samen zijn we beter.

Mijn maat, mijn partner, mijn beste vriend, mijn teammate, mijn man.

Met hem kan ik bergen verplaatsen, met hem kan alles wat obereikbaar leek toen ik nog alleen was. Hij maakt me sterker, hij gelooft in mij net zo veel als ik in hem.We steunen elkaar en op elkaar.

We kijken in dezelfde richting, maar vergeten niet dat we verschillend zijn en dat we allebei andere doelen kunnen hebben.

Hij en ik. Ik en hij. Wij.

Een stel. Een echtpaar. Een team.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Je kunt ook bij Drs. Pee een link naar je eigen blog achterlaten zodat iedereen mee kan lezen.

 

4 thoughts on “#WOT deel 46: team

Comments are closed.