Project 40. Week 5.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het was een goede week. Ik hoefde mezelf niet te overtuigen om te gaan sporten. Ik deed het gewoon, na of voor het werk Nogal een leuke afwisseling na de vorige week.

Het is vijf weken sinds ik met dit trainingsschema begonnen ben en ik kan de eerste effecten van de regelmatige training merken. Ik sta in de ochtend op met een platte buik, ik voel dat ik spieren heb, mijn benen en billen lijken wat strakker te worden, mijn conditie verbeterd elke week en de push-ups zijn steeds makkelijker om te doen.

Deze week heb ik twee sessies van 45 minuten op de hometrainer gedaan en drie trainingen met Chodakowska. Op vrijdag ben ik naar mijn werk gaan lopen en op zaterdag had ik een verdiende rustdag.

Alweer is het me niet gelukt om 10.000 stappen te zetten elke dag, maar ik kwam uit op gemiddeld ongeveer 10.900 stappen per dag. Ik vind het een mooi resultaat.

Het blijft moeilijk om zeven dagen per week 10.000 stappen te zetten. Vooral in het weekend, omdat dat mijn moment van ontspannen is. Ik loop veel op mijn werk en in het weekend wil ik op de banken kunnen hangen en lekker lezen.

Hoe was jouw week. Ben je actief of juist lui geweest?

2 thoughts on “Project 40. Week 5.

Comments are closed.