Dit was maart

IMG_7893

Een maand van wakker worden. Nog steeds een beetje rustig aan gedaan, maar toch voelde ik dat ik steeds meer energie heb. Instagram zat vol met de bloeiende magnolia’s en ik zocht naar meer groen in mijn omgeving. Ik was erg jaloers op mijn vrienden in andere landen die al zonder jas naar buiten konden. Gelukkig hadden we best veel zon, dat helpt altijd.

Ik heb acht boeken gelezen, bijna allemaal in het Pools. Hier zijn ze:

“Łaskun” Katarzyna Puzyńska
“Underground” Haruki Murakami
“Język Trolli” Małgorzata Musierowicz
“Moje córki krowy” Kinga Dębska
“Żaba” Małgorzata Musierowicz
“Kwartet” Anna Enquist
“Czarna polewka” Małgorzata Musierowicz
“Jak się nie zakochać” Nina Majewska-Brown

Ik ben ook in “A Little Life” begonnen, maar heb het nog niet uitgelezen. Ik lees het heel rustig en geniet van dit boek.

Ik heb geluisterd naar Magic Lessons en nu dat ik ze allemaal heb gehad krijg ik zin om “Big Magic” te herlezen. Ik ben nu ook opzoek naar een leuke podcast. Ken je er een die je wil aanbevelen?

Ik heb mijn ritme gevonden en een planning voor april gemaakt.

Dat wandelen naar mijn werk goed voor me was wist ik al. Maar het blijkt ook een perfect moment te zijn om op nieuwe idee te komen. Ik heb nu een paar projecten die ik zou willen doen dit jaar. Nu moet ik nog de uitwerking ervan bedenken.

Ik hoop dat de lente nu met volle kracht komt en dat ik al mijn plannen kan uitwerken.

Hoe was jouw maart?