Hier en nu in april

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik hoopte dat in april de lente al duidelijk voelbaar zou zijn. Als het niet zo groen was zou ik denken dat we terug in oktober beland zijn. Elke dag hoop ik dat ik het toch te warm zou hebben in mijn winterjas, sjaal en handschoenen, maar helaas, tot nu toe nog geen een keer spijt van mijn warme kleren gehad.

IK LUISTER voornamelijk naar de geluiden uit de natuur. Elke ochtend hoor ik de vogeltjes zingen en dat maakt me vrolijk. De katten mauwen voor de balkondeur om naar buiten gelaten worden, de wind roept door de schoorsteen en de regen klopt op het dakraam. Natuur kan hele mooie muziek maken.

IK LEES nog steeds “A Little Life”. Dat is heel lang geleden dat ik zo lang in een boek bezig was. Het is een geweldig boek en het verdient al mijn aandacht. Daarbij lees ik “Eten op zijn Vlaams” van Louis Paul Boon.

 

IK WERK AAN mijn Italiaans. Ik heb niet zo veel kansen om het te spreken, daarom herhaal ik elke ochtend de woordjes met Duolingo en lees ik Italiaanse kranten.

IK WACHT OP het moment dat ik mijn winterjas in de kast kan opbergen. Ik heb nu warmte nodig. Ik ben klaar met het koud hebben.

IK KIJK NAAR Suits. Ik vind het een perfecte serie om op de hometrainer te kijken.

IK ZOU WILLEN meer schrijven. Ik denk dat ik een schema voor mezelf moet maken, net als voor mijn training. Op zo manier moet het voor mij makkelijker zijn om mijn doelen te behalen.

Hoe is jouw april tot nu toe?